Impressum

Site-ul tribeach.ro este proprietatea lui S.C. Tribeach S.R.L. Brasov, Romania
Adresa:            Brasov, str. Apollonia Hirscher nr. 14
Reprezentant legal: Gabriel Jean MITACHE
Telefon:            +40 368 401216
Fax:                   +40 368 401213
eMail:                office@tribeach.ro
CUI:                   RO 23778150
Nr. Inreg. CCI: J08/978/2007
Banca:                Banca TRANSILVANIA S.A., Suc. My Place BRASOV
Cont:                  RO80 BTRL 0080 1202 F051 77XX
Capital Social:   334900 RON

Administrator site:
Paul GABOR | pdgabor[@]gmail[.]com | +40-723-732456

Termeni si conditii:

Continutul ofertei de informaţie pe internet
Editorul nu poate fi tras la raspundere pentru actualitatea informatiilor, corectitudinea, calitatea si integritatea textelor si imaginilor. Orice actiune de drept indreptata contra editorului, bazindu-se pe presupuse daune materiale sau morale de orice fel, prin folosirea informatiilor oferite este nula de drept, atat timp cat autorului nu i se poate imputa incorectitudine sau abuz cu intentie. Toate ofertele si materialele prezentate sint informative si fara obligativitate. Oferta publicata se poate modifica de catre Tribeach fara alta informare in prealabil. 
Tribeach nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informatiilor de pe prezentul site.
Tribeach nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din prezentul site.
Tribeach nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalităti de orice fel ale prezentului site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea informaţiilor furnizate, utilizatorii acceptă ca administratorul să fie absolvit de orice răspundere. 

Referinte si linkuri
Editorul nu este responsabil pentru continutul textelor cu legaturi pe alte pagini sau pentru referintele facute pe aceste pagini. Editorul ofera garantia ca la data inserarii acestui impressum pe paginile cu legaturi nu se aflau texte cu caracter ilegal. Raspunderea juridica pentru modificari survenite intre timp pe alte pagini cu legaturi nu se poate imputa  Tribeach. Aceasta  masura se extinde si asupra  textelor inregistrate de terte persoane in carti de oaspeti, carti de forum si alte forumuri de discutii sau liste email inserate in aceste pagini.
 
Dreptul de copiere
Editorul declara ca nu foloseste decat materiale proprii sau primite de la membri si nu incalca alte drepturi, prin folosirea de texte, grafice, materiale pentru sunet, materiale video sau mesaje.Orice copiere, duplicare sau uzul de materiale preluate de pe aceasta pagina este interzis. Dreptul  de aproba copierea materialelor prezentate aici apartine in totalitate Tribeach sau a detinatorilor de copyright, care trebuie contactat(-i) si informat(-i) in timp util. Orice preluare si difuzare ilicita de texte si alte materiale va fi urmarita juridic.
 
Protectia datelor
In cazul in care in cadrul ofertei pe internet exista posibilitatea de a se insera prin email, carte de oaspeti, forum, etc. a diferitelor date personale, atragem atentia tuturor interesatilor ca aceasta inserare are un caracter voluntar, fiecare persoana raspunzand juridic in mod direct pentru inseratul / sau continutul  mesajului inserat sau trimis spre publicare editorului. Prin inserarea adresei email Dvs, in cadrul unui inserat, declarati automat ca sunteti de acord cu publicarea adresei Dvs. de email, fiind direct raspunzator pentru continutul textului sau mesajului inserat. Proprietarul site-ului isi pastreaza dreptul de a publica texte primite, in totalitate sau partial.
Uzul si plata serviciilor oferite in limita posibilitatilor tehnice din aceasta pagina este valabila de drept, chiar si fara inserarea numelui (cu sau fara intentie), a adresei sau prin folosirea unui pseudonim. Editorul si rezerva dreptul de a urmari juridic terte persoane care au comandat produse sau alte materiale prin email sau telefonic, indiferent de corectitudinea datelor personale oferite de solicitant.
 
Marci
Tribeach® este Marca Inregistrata.

Valabilitatea de drept
Informatiile oferite aici sunt parte integrala a publicatiei pe internet pe care ati accesat-o. Continutul si validitatea informatiilor oferite sunt protejate juridic, excluzand posibile interpretari sau manipulari voite.

Pentru continutul textelor trimise spre publicare in cadrul paginilor internet ale Tribeach, raspunderea juridica revine exclusiv autorului textului respectiv si nu proprietarului site-ului. 

Proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate. Pentru aceasta sunt raspunzatori doar autorii, in concordanta cu legea presei. Libertatea presei si a dreptului la opinie este stipulata in constitutie.  Orice persoana are dreptul, de a isi exprima parerea: verbal, in scris sau prin fotografie si de a o face publica. Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor pe Forumul de discutii se face în virtutea libertatii la opinie si expresie a acesteia. Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid în mod necesar cu cele ale Tribeach.

Informaţiile oferite aici sunt parte integrală a publicaţiei pe internet pe care aţi accesat-o. Conţinutul şi validitatea informaţiilor oferite sunt protejate juridic, excluzând posibile interpretări sau manipulări voite.

ÎNCĂLCĂRI  ALE TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR

Vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţă orice încălcare a acestor Termeni şi Condiţii la următoarea adresă: gabi [la] tribeach [punct] ro